Linda stelt de juiste vragen op het juiste moment zodat we dieper bij de kern kwamen van mijn probleem.

Goede praktijkoefeningen. Ik voelde meteen op mijn gemak bij haar. Ze coacht op een heel natuurlijke  manier.

E.S (50 jaar)

Een sessie met Linda voelt altijd als een moment van stilstaan bij mezelf

H. (25 jaar)

Linda brengt zichzelf in tijdens de coaching waardoor ze vol, krachtig en aanwezig is.

H. (man 62 jaar)

Ik ben niet meer dezelfde persoon die ongeveer een jaar geleden door de deur liep. Ik voel me een veel vollediger persoon. Ik heb in ieder geval super veel zin in de toekomst, wat ik eerst niet had.

J. (19 jaar)

Linda luistert goed en ik voelde me serieus genomen. Het voelde heel gelijkwaardig, maar ik kon me wel overgeven aan haar oefeningen omdat ik het gevoel had dat zij mij daarin dingen kon leren. Linda was sturend, met de oefening in haar achterhoofd, maar wel met respect voor mijn proces daarin. Ik had niet het gevoel dat het tot een specifiek eindresultaat moest leiden.

S. (35 jaar)

Linda heeft me leren luisteren naar mijn lichaam.  

K. (35 jaar)

De begeleiding van Linda zorgt ervoor dat patronen heel zichtbaar werden. Heel mooi hoe Linda precies aan kan stippen wat er speelt. De kracht van Linda is dat ze me deze inzichten zelf heeft laten voelen in plaats van dat ze mij die heeft verteld. Het ging vanuit een moeiteloosheid, daar waar ik vroeger een sessie met een coach vooral hard werken vond.

K. (45 jaar)

Ik heb veel geleerd en ervaar ook meer acceptatie voor mezelf. Ik ga met een dankbaarder gevoel door het leven. Linda heeft mij leren ontspannen en ook inzicht gegeven aan te voelen wanneer ik te veel binnen laat komen. Ik heb enorm veel respect voor haar geduld, niet oordelen en enthousiasme.

B. (48 jaar)

~  Mijn praktijk  ~

Afhankelijk van de vraag die jij hebt, kijk ik wat nodig is. Ik zet verschillende tools in, denk aan individuele gesprekken, systemisch werk, lichaamsgericht werk, meditatie en visualisaties.

Je bent welkom in mijn praktijkruimte in de binnenstad van Den Bosch waar ik individuele coaching aanbied op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschapscoaching en Familie opstellingen. Daarnaast organiseer ik meditatie avonden, workshops familieopstellingen en retraites op locatie.

Wil je contact?

Voel je welkom
in mijn praktijk­ruimte in Den Bosch…