~  Personal coaching  ~

Mijn coaching is voor voor jou als je het gevoel hebt een gedimde versie van jezelf te leven, geen stuurman/stuurvrouw over je eigen leven bent, op zoek bent naar meer balans en rust in je leven of steeds tegen dezelfde dingen aanloopt en niet weet hoe het te veranderen. Voor jou als je wil reflecteren, voor een belangrijke keuze staat, jezelf uit oude patronen wil bevrijden of het vuurtje wil opstoken. Reden genoeg.

Het leven vraagt veel van ons. Soms is het gewoon fijn én waardevol om even stil te staan en wat verder te kijken dan wat we normaal in de drukte van de dag gewend zijn te doen. Ik bied je een plek waar we kijken wat er voor jou nodig is om je levenslust weer wakker te maken, je hart opnieuw te openen en je eigen plek in te nemen.

Ons hoofd heeft een enorm belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het lijkt het belangrijkste controlecentrum dat alles bepaalt, ons hoofd draait overuren. Hierdoor zijn we de verbinding met onszelf, met onze ware natuur deels kwijtgeraakt. Onderdeel van mijn coaching is opnieuw connectie met je lichaam te maken; uit je hoofd in je lijf. Tenslotte zit je echte wijsheid en power in je bekken en buik.

Ook staan we stil bij dingen die misschien vanzelfsprekend voor je zijn. Doordat we stil staan, er op een andere manier naar kijken, ontstaat er bewustzijn en kan er ruimte ontstaan om keuzes te maken die beter bij je passen.

 

~ Voor jou als je meer aan het stuur van je eigen leven wil staan. ~
~ Voor jou als je meer balans en rust in je leven wil ervaren. ~
~ Of als je voller en vrijer in het leven wil staan. ~

 

Voel je welkom
in mijn praktijk­ruimte in Den Bosch…

Wil je contact?