Liefde en
levenslust
wakker
maken?

Liefde en
levenslust
wakker
maken?

~  Over mij  ~

Van kinds af aan wilde ik graag het maximale uit het leven halen. Ik deed dat vooral door te presteren, ‘controle’ te houden en hard te zijn voor mezelf. Toen ik vanuit die overtuiging, ver over de grenzen van mijn lichaam en mijn hart was gegaan, ben ik op zoek gegaan naar een andere manier om werkelijk vol in het leven te staan. Ik heb ondervonden dat zelfliefde, zachte kracht, de connectie met mijn lichaam (uit mijn hoofd in mijn lijf) zorgen voor veel meer echte levenslust en een nieuwe kijk op ‘het maximale uit mijn leven halen’.

Mijn werkende leven ben ik gestart als marketeer, maar ik had al snel door dat een andere route beter bij mij zou passen. De opleiding voor Zijnscoach* en de workshops die ik gevolgd heb in de tijd dat ik in Bali woonde, hebben de basis gevormd voor mijn coachpraktijk. Bij Phoenix opleidingen heb ik me verder verdiept in onder andere Systemisch werk*. In mijn begeleiding put ik uit diverse opleidingen, ervaring en mijn eigen levenspad.

Ik ben vrouw van een ondernemer en moeder van vier dochters. Ik geniet van mijn leven met hen en de uitdagingen die bij het moederschap horen.

Zijnsoriëntatie is een benadering binnen de psychologie en persoonlijke ontwikkeling die zich richt op het bewustzijn van het “zijn” in plaats van alleen maar op het “doen”. Het is gericht op het verkennen van je innerlijke zelf, je gedachten, gevoelens en bewustzijn, en het ontwikkelen van een dieper begrip van wie je werkelijk bent.

Deze benadering moedigt mensen aan om te vertragen, te reflecteren en in het moment te zijn, in plaats van voortdurend te streven naar externe prestaties of doelen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het vergroten van zelfbewustzijn en het bevorderen van innerlijke groei en tevredenheid.

*  Familieopstellingen, ook wel bekend als systemische opstellingen, zijn een therapeutische techniek die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in familiedynamiek en interpersoonlijke relaties. Tijdens een familieopstelling plaatst een groep mensen, onder begeleiding van een facilitator, zichzelf of representanten voor familieleden of andere relevante elementen in een ruimte. Deze opstelling geeft visueel weer hoe de dynamiek binnen een familie of systeem functioneert.

Door middel van deze opstellingen kunnen deelnemers vaak diepgaand inzicht krijgen in verborgen patronen, onderliggende oorzaken van problemen en mogelijke oplossingen. Het wordt vaak gebruikt als een vorm van psychotherapie, coaching of zelfontwikkeling om emotionele blokkades of conflicten binnen familierelaties te verkennen en te verlichten.

~ Opleidingen ~

Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen
MBA programma aan de Copenhagen Business School
Opleiding voor Zijnscoach bij het Centrum Zijnsorientatie en de Dharma School
Moederschapscoaching bij Ronny van der Kam
Systemisch werken bij Phoenix opleidingen
Eros in begeleidingswerk bij Phoenix opleidingen
De Maskermaker bij Phoenix Opleidingen
Tantra voor vrouwen bij Wijze vrouwen in Bali
Familieopstellingen bij Zonnevlecht opleidingen
Opleiding voor Meditatie-docent bij Zonnevlecht opleidingen
Opstellingen bij rouw en verlies bij Zonnevlecht opleidingen

Wil je contact?

Voel je welkom
in mijn praktijk­ruimte in Den Bosch…